Wij heten u van harte welkom in Restaurant Broekpolder!

Uw gastheer en gastvrouw, Fred en Esther Diks, bieden u de uitstekende gelegenheid om in ons restaurant te lunchen of te dineren. In onze keuken wordt uitsluitend met verse producten gewerkt. Uiteraard staan wij ook open voor mensen met speciale wensen (vegetariërs, diëten, allergieën).

Lunchen kunt u van de kleine kaart, waar ook diverse borrelgarnituren op staan. Op de dinerkaart vindt u onder andere heerlijke vlees- en visgerechten. En kijk ook eens op onze uitgebreide wijnkaart.

Ook met een speciale gelegenheid, zoals uw bedrijfsdag, kunt u bij ons terecht. Wij doen u graag suggesties voor uw bedrijfsdag.

Restaurant Golfclub BroekpolderOf het nu gaat om een wedstrijd, een bedrijfsuitje of gewoon een rondje op de baan, iedereen is van harte welkom. Wij staan graag voor u klaar in ons sfeervolle restaurant, waar u in de winter lekker kunt aanschuiven bij de open haard of in de zomer plaats kunt nemen op ons ruime terras met uitzicht op de golfbaan.

zomerperiode 16 maart t/m 31 oktober

maandag 10.00 — 23.00 uur
dinsdag t/m zondag 9.00 — 23.00 uur

winterperiode 1 november t/m 15 maart

maandag 11.00 — 18.00 uur
dinsdag t/m zondag 9.00 — 18.00 uur

Voor diners, partijen en vergaderingen vanaf 10 personen blijven wij uiteraard geopend mits er een reservering is gemaakt.