» NGF Competitie

Competitie 2022

Voorspelen

GC Broekpolder wordt momenteel grondig gerenoveerd en zal pas medio 2023 weer volledig in de nieuwe staat beschikbaar zijn. Dat betekent dat voor de compettie in 2022 u te maken kunt krijgen met bijzondere local rules, en gewijzigde baanomstandigheden. Voor het spelen van een oefenronde voor de competitie kunt u vooraf contact opnemen met onze caddiemaster.

Voorwaarden:

• Spelers van de bezoekende teams kunnen voorspelen, mits met de caddiemaster een redelijke afspraak is gemaakt over dag en tijd en er sprake is van wederkerigheid bij de homecourse van het bezoekende team. Het introductietarief à € 30,– is van toepassing of zoveel meer als uw homecourse rekent op alle teams, met uitzondering van de hoofdklasse.
  • Alleen spelers die daadwerkelijk aan de betreffende competitiewedstrijd deelnemen en die officieel zijn opgegeven bij de NGF kunnen van deze oefenmogelijkheid gebruik maken.
  • In het weekeinde kan alleen worden voorgespeeld door de teams die ook tijdens de competitie op zaterdag of zondag spelen.

Download hier een informatieflyer met meer informatie over de baanrenovatie.

Wij wensen u een succesvolle en gezellige competitie 2022!

Bel de caddiemaster

Informatie jeugdcompetitie

Op 10, 19 juni en 10 juli zijn onze jeugdteams gastheer voor de jeugdcompetitie. Op de website vindt u informatie betreffende de starttijden van de verschillende teams. Op basis van wederkerigheid wordt een lunch verzorgd voor spelers en maximaal twee begeleiders. Het is tevens mogelijk om in een bufferflight te spelen achter de wedstrijd aan. Er zal op het moment zelf gekeken worden hoeveel ruimte er is op de baan.

Op basis van wederkerigheid is het mogelijk voorafgaand aan de wedstrijd voor te spelen. Het introductietarief à € 30,– is van toepassing op alle teams behalve die uit de hoofdklasse. Graag hierover contact opnemen met de caddiemaster.

Vragen kunt u e-mailen naar:
jeugdcommissie@golfclub-broekpolder.nl