» Restaurant

Restaurant

Uw gastheer en gastvrouw, Fred en Esther Diks, bieden u de uitstekende gelegenheid om in ons restaurant te lunchen of te dineren. In onze keuken wordt uitsluitend met verse producten gewerkt. Uiteraard staan wij ook open voor mensen met speciale wensen (vegetariërs, diëten, allergieën).

Welkom in ons restaurant

Of het nu gaat om een wedstrijd, een bedrijfsuitje of gewoon een rondje op de baan, iedereen is van harte welkom. Wij staan graag voor u klaar in ons sfeervolle restaurant, waar u in de winter lekker kunt aanschuiven bij de open haard of in de zomer plaats kunt nemen op ons ruime terras met uitzicht op de golfbaan. Ook met een speciale gelegenheid, zoals uw bedrijfsdag, kunt u bij ons terecht. Wij doen u graag suggesties voor uw bedrijfsdag.

Lunchen kunt u van de kleine kaart, waar ook diverse borrelgarnituren op staan. Op de dinerkaart vindt u onder andere heerlijke vlees- en visgerechten.

e-mail het restaurant

Openingstijden

zomertijd april t/m september

maandag 10.00 — 22.00 uur
dinsdag t/m zondag 9.00 — 22.00 uur

wintertijd oktober t/m maart

maandag 12.00 — 18.00 uur
dinsdag t/m zondag 9.00 — 18.00 uur

Keuken open tot 30 minuten na zonsondergang. Geef uw bestelling VOOR het spelen door aan de bar. Dan zullen wij het verzorgen.
Reserveren wordt zeer op prijs gesteld.  Wilt u blijven eten ? Geef dit a.u.b. tijdig door. U kunt reserveren per mail: info@restaurantbroekpolder.nl.

Voor diners, partijen en vergaderingen vanaf 10 personen blijven wij uiteraard geopend mits er een reservering is gemaakt.

Bel het restaurant

Wijn- en menukaart

Per 1 april serveren wij weer gerechten van de vernieuwde menukaart! Informeer naar onze dagschotel of één van onze andere gerechten die wij buiten de menukaart serveren. Bekijk hieronder onze menukaart door op de link te klikken.

Download de menukaart
Download de wijnkaart