Restaurant
NGF Competitie
Koffieontvangst € 4,95
Koffie naar keuze met diverse lekkernijen, bijvoorbeeld
(brownie, boterkoek, Pastel de Nata, mini Berlinerbol)
Lunchbuffet € 18,50
Diverse harde en zachte broodjes
Witte en bruine boterhammen
Diverse zoete luxe broodjes
Diverse vleeswaren, kaas en zoet beleg
Soep
De Rotterdamsche kroket
Scrambled eggs
Gegrilde tomaat
Bacon
Fruitmand
Melk, karnemelk, jus d’orange
NGF Menu € 35,00
Voorgerecht
Huisgemaakte rosbief met pestomayonaise en Grana Padano
of
Gambacroquetten met cocktailsaus
(Oesterzwamcroquetten met truffelmayonaise)
Hoofdgerecht
Black Angus kogelbiefstuk van de grill met peperroomsaus
of
Curry van rode mulfilet
(Groene asperges met romanesco, pistache en bechamelsaus)
Dessert
Witte chocolademousse met brownie en bosbessen
Restaurant
Openingstijden
Dagelijks (winterperiode) van 9.00 tot 18.00 uur*
* Weersafhankelijk.
Bel het restaurantWij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers!
Afwasser / Keukenhulp
en
Medewerkers bediening
Wil jij werken in een mooie groene omgeving, in een gezellig team?
Stuur een bericht naar info@restaurantbroekpolder.nl of bel 010-2495557
Minimaal 16 jaar, ervaring niet vereist.
Wie zijn wij?
Wie is Edwin Kroon
Na 20 jaar uitbater te zijn op Kralingen leek het mij een fantastische uitdaging om ook de horecaexploitatie van Golfclub Broekpolder te gaan doen. Erwin en ik werken al jaren samen op Golfclub Kralingen, maar hebben in een ver verleden ook al jaren samen gewerkt in de horeca. We hebben er veel zin in en hopen nog veel evenementen voor u te mogen organiseren.
Wie is Erwin van Reeuwijk
Ik ben reeds 30 jaar werkzaam in de horeca. Na in vele restaurants gewerkt te hebben ben ik bij Restaurant Golfclub Kralingen terecht gekomen. Ik heb daar 7 jaar met veel plezier gewerkt met Edwin. Het is nu een uitdaging om in het mooie Restaurant Golfclub Broekpolder goede producten en service te verlenen. Laten wij er met ons allen een mooie tijd van maken. Ik heb er enorm veel zin in.