» Restaurant

Restaurant

 

Soep van de week:

De erwtensoep blijft de hele winter beschikbaar

Traiteurmenu (beschikbaar van donderdag t/m zaterdag) à € 22,50 per 3 gangen:

Franse uiensoep met kaascrouton à € 10.00
**
Runderbavette met rode-wijn basilicumsaus

Pasta Penne en ratatouille
**
Panna Cotta met citrusgelei

(Los hoofdgerecht à € 12,50 p.p.)

Wie zijn wij?

Wij zijn Fred Weerdenburg en Sebastiaan van Santvoort, ruim 20 jaar bevriend en sinds 2013 partners in crime.
Met een gezamenlijke passie voor eten en organiseren lukt het ons om alle horeca- en cateringverzoeken zo te verzorgen dat onze gasten doorvertellen wat ze hebben beleefd. Wij luisteren naar uw verwachtingen, zorgen dat ze uitkomen en doen daar altijd nog een schepje bovenop.

Wij gaan graag met u in gesprek en denken vanuit onze brede ervaring met u mee. Van een door ons verzorgde bescheiden lunch op kantoor tot een bruiloft tussen de appelbomen.

Wie is Fred

Sebastiaan over Fred:
“Fred heeft over de hele wereld in de beste keukens gewerkt en verschillende eigen bedrijven opgezet. Het liefste daag ik hem een beetje uit, want dan weet ik zeker dat hij iedereen verrast. Is het niet met ingrediënten, dan is het wel dat er opeens een tussengerecht ‘als extraatje’ wordt geserveerd”

e-mail het restaurant

Wie is Sebas

Fred over Sebastiaan:
“Sebas blijft me verbazen hoe hij contact weet te maken met alle gasten. In de grootste drukte creëert hij rust en zorgt hij voor ontspannen gasten. Ik weet ook zeker dat we nooit zo’n goed team hadden gehad als Sebas er niet was.”