» James Doughtie speelt weer mee

James Doughtie speelt weer mee

Jamie Doughtie doet dit jaar weer mee aan het Broekpolder International Open. De organisatie heeft hem wederom een wildcard gegeven, na zijn indrukwekkende 27e plaats van 2018. Maarten Bosch heeft de wildcard aan zijn leermeester uitgereikt.

Jamie verbaasde vorig jaar iedereen door niet alleen de cut van de beste 46 spelers te overleven, maar op de laatste dag zelfs te stijgen in het klassement met een ronde level par, voor een totaalscore van +2. Hiermee liet Jamie Doughtie zien dat hij de beste professional is die we al jaren hebben, de coach van onze playing professionals, topamateurs en vele andere leden. Drie dagen met Maurits Dijkshoorn als zijn caddy aan zijn zijde. Hij werd gaandeweg het toernooi een van de publiekstrekkers.

Jamie Doughtie gaat zich dit jaar dus wederom in het toernooi meten met de buitenlandse en Nederlandse professionals. Daarom zal hij de komende tijd weer vaker in de baan zijn om te spelen, zodat hij vorm komt voor het Broekpolder International Open, het 2e golftoernooi van Nederland, op onze eigen baan. Wij zijn heel blij dat hij weer meedoet.