Vrijwilligers gevraagd

Meld u aan als vrijwilliger

Het Broekpolder International Open draait volledig op vrijwilligers. Wij zoeken daarom leden die willen spottenstartenklussenmarshallencrew café beheren en nog veel meer. Eén of bij voorkeur meer dagdelen van donderdag 11 t/m zaterdag 13 juli.

Vorig jaar was het enorm leuk en gezellig onder elkaar, maar ook met de spelers van het toernooi, die het enorm waardeerden dat wij als Golfclub Broekpolder zo goed voor hen zorgden.

Stuur een ►email of bel (06-25435431) naar José Albers die dit jaar de coördinatie van de vrijwilligers zal doen. Zij gaat lijsten maken, diensten indelen en zorgen dat iedereen leuke klussen te doen krijgt. Je krijgt een poloshirt van het toernooi, te eten en te drinken en eeuwige dank van de professionals in de baan.