» Versoepeling coronamaatregelen per 17 maart

Versoepeling coronamaatregelen per 17 maart

Wij zijn erg blij met de versoepelingen voor de buitensport die het kabinet afgelopen maandag bekend maakte. Daarnaast blijven wij wel beducht voor te veel drukte op en rond onze baan.

In lijn van de versoepelingen heeft het bestuur het volgende besloten, ingaande 17 maart:

– Maximaal 3 personen per flight.
– Starttijden uitsluitend voor 18 holes vanaf hole 1; het starttijd-interval blijft 8 minuten.
РExtra optie: voor 9 holes kan via de caddiemaster telefonisch een starttijd gereserveerd worden. Dagelijks zijn de eerste 10 starttijden zijn hiervoor beschikbaar en start men vanaf hole 10.
– Per week kunt u maximaal 54 holes spelen. Let op: wedstrijden tellen hierin mee.
– Vanaf 3 april a.s. zijn clubwedstrijden van de Weco, Dames- en Herencommissie en Donderkopje weer toegestaan.

Alle overige coronamaatregelen blijven van kracht, dus houdt overal 1,5 meter afstand en zet een mondkapje op in de binnenruimtes.