» Twee weekenden in november werkzaamheden en afsluitingen A20

Twee weekenden in november werkzaamheden en afsluitingen A20

Als voorbereiding op de bouwwerkzaamheden voor het aanleggen van de Blankenburgverbinding (A24) voert Rijkswaterstaat in de eerste twee weekenden van november groot onderhoud uit op de A20 tussen het Kethelplein en Maassluis. Tijdens de werkzaamheden is steeds één kant van de A20 afgesloten voor het verkeer.

Van vrijdag 2 november 21.00 uur tot maandag 5 november 05.00 uur is de A20 in de richting van Hoek van Holland afgesloten tussen Kethelplein en Maassluis.
Van vrijdag 9 november 21.00 uur tot maandag 12 november 05.00 uur is de A20 in de richting van Rotterdam afgesloten tussen Maassluis en Kethelplein.
Dag en nacht
Omdat er veel moet gebeuren in een relatief korte tijd wordt dag en nacht doorgewerkt. Omwonenden kunnen geluidsoverlast en hinder van bouwverlichting ondervinden. Verkeer moet rekening houden met een vertraging van ongeveer dertig minuten op de omleidingsroute.

Meer informatie vindt u op de site van Rijkswaterstaat en de site van de Blankenburgverbinding. Bekijk ook het Informatieblad (pdf, 900kB) met de omleidingen.