Professionals Golfclub Broekpolder

James Doughtie

Christel van Bergen Walraven

James Weymess Doughtie, geboren Schot, is sinds jaar en dag head professional van Golfclub Broekpolder. Met niet-aflatend geduld geeft hij golfles aan alle denkbare golfers, van de jongste top-jeugd tot en met senioren.

Over het aanbod om teaching pro te worden op GC Broekpolder in 1994, hoefde hij niet lang na te denken. Het was de juiste keuze tot op de dag van vandaag.
Het mooiste van een vaste plek vindt hij het feit dat hij iedereen goed leert kennen. Sommige golfers heeft hij zien opgroeien van jeugdspeler tot professioneel golfer of nu zelf volwassenen met kinderen.

Christel is op 10-jarige leeftijd begonnen met golf. Ze woonde dichtbij Broekpolder en ging regelmatig op de fiets, golftas over de schouders, mee met beide broers naar Golfclub Broekpolder, waar zij nog altijd lid is.

In 2014 heeft zij de PGA Holland B opleiding tot Teaching Golfprofessional afgerond. In mei 2018 is Christel geslaagd voor de PGA Holland A opleiding.

“Procesdoelen stellen op weg naar een beter resultaat.
Ik help je graag om deze procesdoelen te stellen en te verwezenlijken.”

www.doughtie.nl
james@doughtie.nl
M  06-54633792
www.christelgolf.nl