» NIEUW: de plaatselijke regels met QR te downloaden op uw mobiel.

NIEUW: de plaatselijke regels met QR te downloaden op uw mobiel.

De Plaatselijke Regels kunt u hier downloaden op uw telefoon, zodat u altijd over de actuele plaatselijke regels beschikt.

Scan de onderstaande QR code gemakkelijk met de camera van de telefoon en actuele plaatselijke regels zijn direct voorhanden op uw mobiel.

Uitleg scannen QR code:

QR-codes

We komen steeds vaker QR-codes tegen. Bijvoorbeeld op producten in de supermarkt, in tijdschriften en op posters. Met die QR-code krijgen mensen meer informatie over bijvoorbeeld het product of merk. Denk aan informatie over de voedingswaarden of recepten. Maar QR-codes zijn ook te vinden in restaurants zodat klanten de menukaart online kunnen bekijken of op collectebussen voor gelddonaties.

Wij gaan nu QR code gebruiken voor het downloaden van de actuele plaatselijke regels.

Hoe werkt een QR-code?

Met een QR-code komt u dus meteen terecht bij de actuele tijdelijke regels op GC Broekpolder. De QR-code, kunt u gebruiken door de vierkante zwart-witte barcode met de camera van de smartphone te scannen. Via een tik op een verschenen link opent dan direct de bijbehorende site.

QR-code scannen op iPhone

Scan zo met een iPhone een QR-code:

  • Open de app Camera.
  • Doe net alsof u een foto maakt van de QR-code. Richt hiervoor de camera op de QR-code. Doe dit met de achterlens (gebruik dus niet de selfie-camera).
  • De QR-code verschijnt op het scherm. Breng de QR-code volledig in beeld.
  • Het apparaat probeert de code te herkennen. Vervolgens verschijnt bovenaan het scherm een melding om de achterliggende site van de QR-code te openen. Tik op de melding.

QR-code scannen op Android-toestel

Scan op een Android-toestel QR-codes met Google Lens. Download de app eerst als deze nog niet op de smartphone staat. Scan daarna zo een QR-code:

  • Zorg dat de app Google Lens is geïnstalleerd.
  • Open de app Camera.
  • Richt de camera op de QR-code. Breng de QR-code volledig in beeld.
  • Onderaan verschijnt een melding met de achterliggende link van de QR-code. Tik op de melding.