» Nicolas Maheut, winnaar van 2018, speelt niet mee

Nicolas Maheut, winnaar van 2018, speelt niet mee

Hij won vorig jaar op overtuigende wijze het Broekpolder International Open, Nicolas Maheut. Met -12 en dat was twee slagen voorsprong nummer twee. Zijn eerste overwinning op de Pro Golf Tour, een grote prestatie van de kleine Fransman.
Helaas komt hij dit jaar niet naar Broekpolder om zijn titel te verdedigen. Dat is heel jammer, maar hij heeft er een goede reden voor, want komende dagen wordt er een Challenge tournooi op zijn eigen golfbaan Le Vaudreil in Frankrijk gespeeld en daarvoor heeft hij een uitnodiging gekregen om mee te spelen. Voor hem een kans om zich op zijn thuisbaan aan zijn eigen publiek te laten zien en voor meer prijzengeld te spelen.

Donderdag is zijn starttijd om 09:40u, zie www.europeantour.com

Op diezelfde startlijst van de Challenge Tour op Le Vaudreil staan bekende namen van het Broekpolder International Open van 2018, namelijk Craig Howie, Jonas Kölbing, Max Albertus, Mateus Gradecki, Moritz Lampert, Franck Daux, Chris Robb en Matthieu Decottignies-Lafon. Zij hebben de opstap vanuit de Pro Golf Tour naar een niveau hoger weten te maken.

Wel hebben we dit jaar op Broekpolder de volgende vijf spelers uit de top-10 van vorig jaar:

  • Christopher Maclean (nr. 2)
  • Dennis Meyerrose (nr. 3)
  • Maarten Bosch (nr. 4 gedeeld)
  • Philip Bootsma (nr. 6 gedeeld)
  • Michel Pospisil (nr. 6 gedeeld)

En veel nieuwe spelers die willen winnen en omhoog zouden willen naar de Challenge Tour.

Helaas dus zonder Nicolas Maheut dus deze week, we wensen hem veel succes op Le Vaudreil.