» Broekpolder-lid Maarten Bosch beste Nederlander in Marokko

Broekpolder-lid Maarten Bosch beste Nederlander in Marokko

Bron: Golf.nl

16 april 2015 | GOLF.NL

IMG_0171Maarten Bosch was met een vijftiende plaats de beste Nederlander in het Open Casa Green Golf 2015.

Na een maand van rust was de Pro Golf Tour deze week weer terug in Marokko. Dit keer voor het Open Casa Green Golf 2015, een van de acht wedstrijden die de Pro Golf Tour spelers dit jaar in Marokko spelen.

Na de eerste ronde stond Robin Kind er uitstekend voor. De speler van Golf Team Holland opende het toernooi met een 68 (-4) en nam daarmee een plaats in de top-5 van het klassement in. Een 81 op de tweede dag wierp de speler van de Challenge Tour echter ver terug. Hij werd na een 73 in de laatste ronde uiteindelijk gedeeld 41ste.

Beste landgenoot werd Maarten Bosch. De tweedejaars professional begon het toernooi in Casablanca met een ronde een onder par, maar moest met een 75 (+3) in de tweede ronde terrein prijsgeven. In de laatste ronde bracht Bosch echter een knappe 67 (-5) binnen en steeg hij naar de 15de plaats in het klassement.

Reinier Saxton was de derde Nederlander die de cut haalde. Na een 68 op de slotdag steeg hij naar de gedeeld 20ste plaats. De overwinning ging met -9 naar de Duitser Nicolas Meitinger.

www.maartenbosch.nl