» Handleiding starttijd reserveren

Handleiding starttijd reserveren

In dit artikel leggen wij uit hoe u een starttijd kunt reserveren als lid van Golfclub Broekpolder. Er zijn twee manieren om als lid online een starttijd te reserveren: via de website of via de Web App. Onderstaand treft u voor beide opties een uitleg aan.

Starttijd reserveren via de Website van de club

1. Ga naar de website en log in met uw persoonsgegevens.
  2. Selecteer rechtsboven zodra u bent ingelogd ‘Mijn Broekpolder’ en kies in dat menu ‘Wedstrijden’. Daar kunt u kiezen voor de optie Starttijden.
  3. Nu ziet u welke tijden beschikbaar zijn. Dit kan middels de optie Week – lijst – grid.
  4. Week: u ziet hier gekleurde boekingen staan, dit zijn de starttijden die bezet zijn. Klik op een niet gekleurde tijd om te reserveren.
  5. Lijst: u ziet hier gekleurde boekingen, dit zijn de starttijden die bezet zijn. Klik op een niet gekleurde tijd om naar de dag te gaan.
  6. Grid: u ziet hier middels groene blokken de beschikbare starttijden, in de blokken ziet u kleine vierkante vakjes met een overzicht van de beschikbare plaatsen in een flight. Wit = vrij,
    Blauw en roze = bezet. Klik op een groen blok om een starttijd te reserveren. Is het blok een grijs blok dan is deze tijd niet meer te reserveren.
  7. U kunt bijboeken in een flight als u een boeking heeft gemaakt.
  8. U ontvangt een bevestiging van uw reservering, u kunt altijd op de pagina waar u nu bent uw geboekte tijden vinden, of in de Web App.
  9. Eventueel kunt u een melding krijgen bij het opslaan van een boeking dat deze niet gemaakt kan worden, de melding spreekt hier voor zich. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat u reeds het maximaal aantal boekingen voor deze periode heeft bereikt. Dit is nu gemaximeerd op maximaal 3 reserveringen per 7 dagen.

Starttijd reserveren via de Web App waarmee u ook uw wedstrijduitslagen vastlegt

1. Open de Web Appen log in met uw persoonsgegevens.
  2. Selecteer in het menu links de optie Starttijden.
  3. Klik in het midden boven op Reserveren.
  4. Nu ziet u welke tijden beschikbaar zijn.
  5. Met de selectieschuifjes rechts bovenin kunt u de datum / baan / lus / aantal holes aanpassen, klik op het vergrootglas (zoeken) om de selectie uit te voeren.
  6. Klik op een groene vrije starttijd om deze te reserveren.
  7. Vul eventueel medespelers in indien dit is toegestaan.
  8. Klik op Reservering opslaan onderaan de pagina.
  10. Pas de reservering aan.
  11. Klik op Reservering opslaan.
  12. Het scherm mijn starttijden opent nu met het overzicht van de door voor u geboekte tijden.