Handicartwedstrijd 1 juli 2018

door Inge Bresters

Op zondag 1 juli a.s. is het weer zover, de Handicartwedstrijd. Start is om 13.30 uur (12.30 uur verzamelen).

De handicartwedstrijd wordt door Broekpolder georganiseerd om met z’n allen fondsen te genereren voor de Stichting Handicart, de eigenaresse van de groene golfkarren op onze club.
De doelstelling van de Stichting is om – tijdelijk dan wel permanent – de minder valide golfers in staat te stellen golf te spelen.

Dit jaar hebben enige prominente golfers van onze club toegezegd in onze driebal-flights mee te spelen: onze meest bekende en prominente speler is Dylan Boshart. Verder doen mee bestuurslid Bas Hesselink, en onze golfpro’s James Doughtie en Christel van Bergen Walraven.
Door middel van loting worden zij in diverse flights, één prominent per flight, ingedeeld.

Alle deelnemers doen automatisch mee met de loterij, en na de wedstrijd zullen nog verschillende prijzen verloot worden, denk daarbij aan:
– deelname aan een bezoek aan de rechtbank Rotterdam, onder leiding van kantonrechter Cora van Steenderen,
– een rondleiding langs de diverse gebouwen ontworpen door architectenbureau Van den Broek & Bakema, onder leiding van architect Meindert Booy (die de laatste verbouwing van ons clubhuis met het prachtige heldere, doorzichtige trappenhuis ontwierp als partner van Van den Broek en Bakema),
– een rondleiding door de Maastunnel,
– een zonnebril van een gerenommeerd merk zoals Oakley.

Tot slot: de winnaar van de wedstrijd kan deelnemen aan de regionale handicartwedstrijd, die uiteindelijk naar de landelijke finale kan leiden.
Zoals altijd zal niet alleen de winnaar een prijs van de prijzentafel kunnen uitzoeken.

Inschrijving kan via de website. Betaling op de wedstrijddag. Deelname (met automatische deelname aan de loterij) kost € 25 per lid, introducés kunnen worden meegenomen, zij betalen € 40 per deelnemer.

Zoals gebruikelijk kunnen er mulligans gekocht worden, € 3,50 per mulligan, bruikbaar in de baan, maar niet op de greens.

De weergoden zijn benaderd voor mooi weer, en wij hopen op een groot aantal deelnemers.

De handicart consul en haar team.

► Schrijf u in voor de wedstrijd!