» Golfweek 2022

Golfweek 2022

We zijn HALFWAY de voorbereidingen.

Niet geheel toevallig ook het thema van de aanstaande Golfweek.

HALFWAY omdat de renovatie dan min of meer halverwege is en ons gemeenschappelijke chagrijn over de ‘puinhoop’ in de baan over het hoogtepunt heen is. Dit vooral omdat de nieuwe greens er veelbelovend en uitdagend uitzien en de definitieve lay-out steeds meer vorm krijgt. We staan eigenlijk met z’n allen te popelen om de compleet nieuwe baan ‘aan te vallen’… Maar omdat de baan midden in zijn opknapbeurt zit, is de Golfweek dit jaar uitsluitend toegankelijk voor leden.

Voor alle dagen geldt dat tijdens het spelen van de rondes bij alle wedstrijden enige versnaperingen worden aan geboden.

Donderdag 25 augustus 2022 beginnen we met
WAT SCHUIFT HET

4BBB Stableford over 18 holes in teams van 2 personen starten met een gunshot om 13.30 uur. Tijdens de ronde speel je met je partner in verschillende flights in een ingenieus bedacht systeem. Na de borrel en het omkleden wordt er opnieuw flink geschoven en aan tafel gedineerd, dit laatste is echter niet verplicht, maar wordt zeer op prijs gesteld. Met als eerste prijs een culinaire verrassing.

Vrijdag 26 augustus 2022
STINK EN DRINK

Greensome Stableford over 14 holes in teams van 6 personen starten met een gunshot om 14.30 uur. Deze “gouwe ouwe” mag natuurlijk niet ontbreken. Eerst in teams van 6 personen de 14 holes aanvallen en daarna direct het terras op (en er nooit meer af) om te genieten van een welverdiende borrel gevolgd door de traditionele en onovertroffen BBQ .De BBQ zit in het inschrijfgeld.

Zaterdag 27 augustus 2022
DE KIP versus DE HAAN

Matchplay FBBB over 18 holes 2 vrouwen tegen 2 mannen (Carrousel telling) met een gunshot om 14.30 uur.
Mannen tegen de vrouwen . Ook wel de battle of the sexes genoemd en dit jaar dus verworden tot DE KIP VERSUS DE HAAN.
Na afloop is er uiteraard alle ruimte om te borrelen en heeft onze keukenbrigade een uitgekiend 3 gangen menu samengesteld, waartoe we u niet verplichten, maar wel van ganser harte aanbevelen. Tijdens en na het diner is er een muzikale omlijsting en kunnen de voetjes van de vloer.

Zondag 28 augustus 2022
GOLFING PICK NICK

Texas Scramble over 18 holes met teams van 6 personen met een gunshot om 12.00 uur.
Dit jaar een aangepaste variant op het succesvolle Golfing Dinner. De baan ligt er ‘’uitgekleed” bij, dus hebben wij ook het concept een beetje uitgekleed. Maar minder betekent geenszins minder qua voor-, tussen- en hoofdgerecht. Integendeel. U zult met z’n zessen steeds aangenaam verrast zijn door deze aangepaste editie. De Pick Nick zit in het inschrijfgeld.

Maar de hele week valt of staat natuurlijk met uw deelname.
U kunt zich voor alle wedstrijden per team of individueel inschrijven. Te meer ook omdat naast het sportieve gedeelte er veel aandacht is voor de culinaire omlijsting; kortom op het verwennen van de inwendige mens.

U kunt zich inschrijven vanaf zondag 3 juli. Een en ander volgens de bekende formule ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.