» Golfclub Broekpolder beperkt geopend

Golfclub Broekpolder beperkt geopend

• Golfclub Broekpolder is alle dagen open voor leden, met een vooraf gereserveerde starttijd. Voorlopig nog niet voor greenfeespelers en introducees. Tot nader order worden geen wedstrijden en bedrijfsdagen georganiseerd. Ook niet apart voor de dames- en herendagen.
  • De baan, driving range en putting green zijn open, evenals de tassenberging en de toiletten. Het restaurant, terras, kleedkamers en douches zijn gesloten. De driving range en putting green kunt u alleen gebruiken in combinatie met een starttijd, dus vrij oefenen is niet toegestaan.
  • Overal is duidelijk de looprichting en toegankelijkheid aangegeven met behulp van looproutes, linten en borden.
  • Gedurende de dag is handhaving (manager/caddiemaster/marshall/secretariaat) aanwezig om u te helpen bij vragen en om toezicht te houden. Het toezicht houden is een door de overheid opgelegde verplichting.