» Floris de Haas wint wildcard tijdens Lauswolt Open

Floris de Haas wint wildcard tijdens Lauswolt Open

In het Lauswolt Open van 25/26 mei heeft Floris de Haas een wildcard voor het Broekpolder International open gewonnen. Hij eindigde na twee dagen op -5, een sterke score voor de speler uit Rotterdam.
Broekpolder werkt samen met PGA Holland voor de wildcards voor het International Open, dat van donderdag 11 t/m zaterdag 13 juli a.s. wordt gespeeld. Het Lauswolt Open is de eerste van vier toernooien van PGA Holland waarin wildcards te verdienen zijn. Daarmee krijgt het Broekpolder International Open een sterk deelnemersveld van Nederlandse topprofessionals die laten zien hoog te kunnen eindigen.
Vorig jaar speelde Floris de Haas ook mee en toen eindigde hij met +5 op de 38e plaats. Na twee dagen had hij ruim de cut gehaald en voor de finaleronde koos hij er voor om zijn vader als caddie mee te nemen. Frank de Haas heeft heel veel gedaan voor de golfcarrière van Floris en het was voor hem als lid van Broekpolder erg mooi om voor het vele publiek de slotronde met Floris mee te maken.

Floris de Haas is inmiddels 7 jaar professional en was in zijn amateurtijd een groot talent. Als professional heeft hij goede resultaten behaald op de Pro Golf Tour en de Alps Tour en in 2016 heeft hij de Nederlandse Order of Merit van PGA Holland gewonnen. Zijn doorzettingsvermogen bleek in 2015 toen Golf.nl een reportage van hem maakte hoe hij met zijn Volkswagenbusje door Europa trok om toernooien te spelen.

De winnaar van het Lauswolt Open dit jaar was trouwens Ralph Miller met -6.

Ook hij heeft toegezegd aanwezig te zullen zijn en maakt dus graag gebruik van de gewonnen wildcard.