» De eerste wildcards voor het Broekpolder International Open zijn bekend

De eerste wildcards voor het Broekpolder International Open zijn bekend

In weer en wind is er op 12 en 13 maart de eerste wedstrijd van het seizoen van de Dutch Futures gespeeld. Prijswinnaars maakten hierbij kans op de eerste drie wildcards voor het Broekpolder International Open. Deze winnaars gingen naar (v.l.n.r. op de foto): Mitchell Schoorl, Stan Kraai (am) en Rowin Caron.
Zie hier alle uitslagen.

Er waren wildcards voor de beste amateur en twee beste professionals. Robbie van West en Max Albertus hebben al voldoende speelrechten op de ProGolf Tour, dus die hebben de wildcards niet nodig en daarom kwam Mitchell Schoorl er voor in aanmerking.

De Dutch Futures is een initiatief van The Dutch en de golfprofessionals van Made in Scotland. De missie van de Dutch Futures is om talent te laten groeien naar de absolute top. Als je uitzonderlijke talenten bezit en er alles voor wilt doen om je droom te bereiken, dan wil je groeien naar de top van je kunnen in een omgeving waar alles hiervoor is ingericht. De Dutch Futures creëert deze omgeving voor zowel (top) amateurs als professionals.

Broekpolder werkt – net als vorig jaar – samen met The Dutch Futures om de beste Nederlandse spelers naar het Broekpolder International Open te krijgen. Die samenwerking bestaat ook met PGA Holland en de NGF.