Dames goede doelenwedstrijd voor LINDA.foundation op Cromstrijen

Lieve dames,

Op dinsdag 20 augustus wordt er een Röhnisch Race 4 LINDA.foundation wedstrijd gespeeld op Golfclub Cromstrijen.

LINDA.foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. Door mee te doen steun je LINDA.foundation en heb je zelf een hele gezellige golfdag!

Röhnisch stelt prachtige wedstrijdprijzen beschikbaar voor de 18-holes wedstrijd, single stableford.
Golfdiva is aanwezig met de mooie Fashion Golftruck en in het clubhuis bouwen ze een Fashion Corner op.
Leden van GC Cromstrijen betalen € 20 inschrijfgeld; niet-leden betalen € 20 + € 30 greenfee.
Inschrijven kan alleen op de site van GolfDiva Events.
Let op, je koopt daar je deelnameticket van 10 Euro. Deze € 10 is de donatie aan de LINDA.foundation en jouw bewijs van inschrijving.
De overige € 10 inschrijfgeld en eventuele greenfee betaal je bij de ontvangsttafel op de dag zelf.

We hopen jullie te zien op deze speciale dag!

Met vriendelijke groeten Damescommissie Golfclub Cromstrijen
DC@golfclubcromstrijen.nl