» Bericht van Fred en Sebastiaan van Brut Catering over de horeca bij Golfclub Broekpolder: catering in de baan en afhaalmaaltijden

Bericht van Fred en Sebastiaan van Brut Catering over de horeca bij Golfclub Broekpolder: catering in de baan en afhaalmaaltijden

In verband met de nieuwe coronamaatregelen voor de horeca hebben wij  in overleg met Fred en Esther Diks en het bestuur van Golfclub Broekpolder besloten om de overname van de horeca te vervroegen en niet te wachten tot 1 november. Even schakelen, maar we lopen niet weg voor een uitdaging. Dit kunnen we ook doen omdat het volledige team van Fred en Esther heeft aangegeven graag te willen blijven en ons te helpen. U zult dus altijd nog gastvrij ontvangen worden door Danielle en Denise en de rest van het team. Maar wie zijn er dan nieuw?

Wij zijn Fred Weerdenburg en Sebastiaan van Santvoort, ruim 20 jaar bevriend en sinds 2013 partners in crime. We zijn niet nieuw in de golfwereld. Sinds augustus 2016 verzorgen wij de horeca bij Golf Ockenburgh in Den Haag. Daar hebben we onze passie voor golf opgepakt na de eerste kennismaking met de sport bij Het Rijk van Nijmegen. Fred is sinds afgelopen maart al aanwezig en heeft zich in die periode vooral gericht op de keuken. Vanaf nu zult u hem ook nadrukkelijker voor het buffet tegenkomen.

Met een gezamenlijke passie voor eten en organiseren lukt het ons om alle horeca- en cateringverzoeken zo te verzorgen dat onze gasten doorvertellen wat ze hebben beleefd. Wij luisteren naar uw verwachtingen, zorgen dat ze uitkomen en doen daar altijd nog een schepje bovenop.

Sebastiaan over Fred:
“Fred heeft over de hele wereld in de beste keukens gewerkt en verschillende eigen bedrijven opgezet. Het liefste daag ik hem een beetje uit, want dan weet ik zeker dat hij iedereen verrast. Is het niet met ingrediënten, dan is het wel dat er opeens een tussengerecht ‘als extraatje’ wordt geserveerd”

Fred over Sebastiaan:
“Sebas blijft me verbazen hoe hij contact weet te maken met alle gasten. In de grootste drukte creëert hij rust en zorgt hij voor ontspannen gasten. Ik weet ook zeker dat we nooit zo’n goed team hadden gehad als Sebas er niet was.”

Wij gaan graag met u in gesprek en denken vanuit onze brede ervaring met u mee. Van een door ons verzorgde bescheiden lunch op kantoor tot een bruiloft tussen de appelbomen.

Dank Fred en Esther
We zijn Fred en Esther dankbaar voor alle energie en plezier die ze de al die jaren in Golfclub Broekpolder hebben gestoken. We komen in een leuke, goedlopende en vooral warme club waar wij ons vanaf het begin thuis voelden. Gelukkig blijft Fred bij de club betrokken en kunnen we het komende jaar nog altijd terugvallen op zijn jarenlange ervaring.  Dank voor alles en we zullen jullie levenswerk met veel plezier en inzet voortzetten.

Geen Covid-19-steun
Het  Covid-19-steunpakket van de overheid is beschikbaar voor bedrijven die vóór 15 maart 2020 al bestonden. Omdat wij als nieuw bedrijf starten zullen wij het moeten doen zonder deze steun. Wij hopen daarom dat u naar Broekpolder komt en voor of tijdens het spelen een lekker (warm) drankje met een broodje of snack bestelt. We zullen dagelijks tussen 10.00 en 16.30 uur aanwezig zijn om dit voor u te verzorgen. Helaas niet in het clubhuis maar in de vorm van take-away. Let op: er mag geen groepsvorming ontstaan. Dus een drankje afhalen en weer snel de baan in. Zo voorkomen we opstoppingen en blijft de doorstroming gegarandeerd.
Wij schrijven de consumpties die u bestelt gewoon af van uw saldo. Wilt u wel zorgen voor een positief saldo van uw bar-tegoed? U kunt het tegoed  opladen met de app.

Aanmelden voor nieuwsbrief van het restaurant
Elke twee weken ontvangt u de nieuwsbrief van Golfclub Broekpolder. Wij willen u als horeca graag wekelijks op de hoogte houden van de mogelijkheden en nieuwe gerechten. Het is niet praktisch om dit op te nemen aan de bestaande nieuwsbrief. Daarom gaan wij een aparte nieuwsbrief namens het restaurant versturen met de weekspecials.
Helaas mogen we u hiervoor in verband met de AVG-regels niet automatisch inschrijven. Met deze link kunt u zich aanmelden voor deze nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Met één druk op de knop kunt u zich ook weer uitschrijven.

Afhaalgerechten
We gaan op korte termijn beginnen met afhaalgerechten. Denk daarbij aan de ‘makkelijke maandag’: een eenvoudige ‘eenpansmaaltijd’ die voor u klaar staat om na het spelen mee te nemen. Thuis opwarmen in de magnetron en genieten. Dit gerecht bieden wij wekelijks aan van maandag tot en met woensdag. Vanaf donderdag maken we het iets uitgebreider met een (h)eerlijk 3 gangen diner voor € 22,50 p.p. Ook hierbij geldt: warm maken volgens de bijgesloten instructies en klaar is Kees.

Traiteurmenu voor komende week
Vanaf donderdag 22 oktober 14.00 uur beginnen we met de afhaalmaaltijden. Deze dient u uiterlijk woensdagmiddag 15.00 uur te bestellen via deze link. Wilt u hierbii aangeven wanneer u het komt ophalen? Dat kan donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.30 uur en vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 16.30 uur. Wij maken dit uitsluitend op reservering. Zo kunnen wij garanderen dat wij u altijd verse maaltijden kunnen aanbieden met de smaak die hoort bij de seizoenen.
Het menu dat wij vanaf 22 oktober aanbieden is:

Romige soep van geroosterde paprika
**
Wildstoof met aardappelpuree en rode kool
**
Cheesecake met stoofperen

Dit menu kost € 22,50 per persoon en is te bestellen tot woensdag 21 oktober 15.00 uur

Geniet van de zaken die wel kunnen
In deze tijd is het van groot belang om ook goed te kijken naar wat wel kan en mag. Dat doen wij en wij hopen dat u dit ook doet. Dus:
• Blijf gezond en kom regelmatig naar de baan; ontspannen is goed voor iedereen.
• Volg de regels op, dan zijn deze beperkingen hopelijk sneller voorbij.
• Bestel voor of tijdens het spelen iets te eten of drinken; lekker en zo komen we samen de winter wel door.
• Makkelijk op maandag, dinsdag en woensdag: eenvoudig en gezond de week in met de eenpansgerechten.
• Traiteurmenu op donderdag, vrijdag en zaterdag: als het restaurant dicht is brengen wij het restaurant bij u thuis. Lekker genieten met het hele gezin.

Horeca vanaf heden volledig cashless
Voor uw en onze veiligheid hebben we besloten om per direct de volledige horeca cashless te maken. U kunt met alle betaalmiddelen betalen, behalve met cash. Wel staat er op het buffet een fooienpot klaar waar u cashgeld in kunt doen. Wij zullen dit onder onze collega’s verdelen.

Met vriendelijke groet,

Fred Weerdenburg en Sebastiaan van Santvoort