» Aanpassing boeken van starttijden

Aanpassing boeken van starttijden

Geachte leden,

Met ingang van maandag 1 februari a.s. worden er nieuwe huisregels ingevoerd. Wij hebben hiertoe besloten om twee redenen.

Door het uitsluitend kunnen boeken van 9 holes is de baan zeer druk bezet, dit veroorzaakt mede drukte op het pleintje voor het clubhuis.

We hebben gezien dat de baan de afgelopen maanden bijna 100% volgeboekt was. Met deze drukke baanbezetting heeft de baan sterk te lijden. De vele regen en de weersomstandigheden hebben hier geen positieve invloed op gehad.

Om het aantal boekingen te reduceren zal vanaf maandag de mogelijkheid om te reserveren worden aangepast.

Omdat u maximaal 2 dagen vooruit kunt boeken gaat dit dus in bij het reserveren vanaf zaterdag 30 januari 2021 om 08:00 uur. Het spelen van het aantal rondes wordt gelimiteerd tot maximaal 4 keer spelen per week. Hiervan mogen het maximaal 3 rondes van 18 holes zijn. E-Golf4U houdt het aantal reserveringen bij. Het reserveren van 18 holes of 9 holes gaat via E-Golf4U en kan 2 dagen van tevoren vanaf 08:00 uur.

Het is mogelijk in de ochtend 9 holes te reserveren, startend op hole 10. Hiervoor zijn de eerste 10 starttijden beschikbaar. Ook kunt u inschrijven voor 9 holes aan het einde van de dag, startend op hole 1.

De starttijden hebben een interval van 8 minuten. Wat niet verandert is het maximum van 2 personen per flight en ook introductie blijft toegestaan.

De mogelijkheid van bijboeken bij een single-flight blijft bestaan, graag vooraf wel met betrokken persoon contact opnemen.

Ons verzoek is, wanneer het voor u mogelijk is, om zoveel mogelijk door de week te spelen. Hierdoor creëren we extra ruimte in het weekend voor de leden die door de week niet kunnen spelen.

Ook zullen er tot nader order geen clubwedstrijden worden gespeeld.

We verwachten dat het met deze nieuwe huisregels op onze club minder druk wordt waardoor we de coronamaatregelen beter kunnen handhaven en de baan kunnen sparen.

Met sportieve groeten,
het bestuur