» Aanpassing boeken van starttijden per 8 februari

Aanpassing boeken van starttijden per 8 februari

Geachte leden,

Naar aanleiding van het intensieve gebruik van de baan met veel regenval en weinig herstel en de drukte rond het clubhuis, is vorige week besloten het aantal starttijden te beperken. Nu blijkt dat om verschillende redenen het boeken van starttijden problematisch is geworden. Om toch zoveel mogelijk leden te kunnen laten spelen, de baan te sparen en de drukte rond het clubhuis te verminderen is het volgende besloten.

Voor starttijden met ingang van maandag 8 februari:

– kan 4x per week een starttijd voor negen holes worden geboekt;
– keuzemogelijkheid voor de eerste of de tweede 9;
– reserveren starttijden op de gebruikelijke wijze via de website.

Wij vragen u dringend de coronamaatregelen rond het clubhuis in acht te nemen, hiermee hopen we de ‘takeaway’ niet te hoeven sluiten.

Het bestuur verzoekt u om zoveel mogelijk van draagtassen gebruik te maken. De baan wordt er echt door ontzien. In bepaalde omstandigheden bestaat de mogelijkheid dat wij draagtassen verplicht moeten stellen om de baan te sparen en het spelen nog mogelijk te maken.

Het spijt ons dat wij u nu weer met nieuwe regels moeten confronteren. Het is soms zoeken naar het beste evenwicht tussen coronaregels, zoveel mogelijk leden laten spelen en het behoud van de baan.

De drukte in de baan is overigens iets waar alle golfbanen in Nederland mee te maken hebben en waar we mee moeten leven.

Wij vertrouwen op uw begrip en medewerking aan de nieuwe maatregelen.

Met sportieve groeten,
het bestuur