» 4tee LUSTRUM GOLFWEEK 2021*

4tee LUSTRUM GOLFWEEK 2021*

De lustrum golfweek is aanstaande en het belooft een grandioos spektakel te worden, waarbij sport, spel, gezelligheid en plezier de boventoon voeren.

Inschrijven Golfweek
Het inschrijven voor de golfweek gaat van start op 10 juni om 20.00 uur.
Zet deze datum dus nu alvast in uw agenda en vergeet u niet op tijd aan te melden.
De lustrumcommissie verwacht dit jaar een record aantal deelnemers!

Donderdag 1 juli
Texas scramble
In flights van 6 worden 18 holes gespeeld. Alleen op deze dag in de golfweek bestaat de mogelijkheid om een gastspeler uit te nodigen. Per flight geldt de regel dat er ten minste 2 Broekpolderleden deelnemen. De dag eindigt met een 4treffelijke 4tee BBQ op een of meerdere terrassen en wordt uiteraard omgeven met een flink 4tee-sausje …
Er is ruimte voor 192 leden, inclusief gastspelers.

Vrijdag 2 juli
Leden van het 1e uur event
Alle leden die al 40 jaar lid zijn, worden op deze vrijdag speciaal onthaald; zo ook de leden die dit lustrumjaar de leeftijd van 40 x 2 = 80 jaar (en ouder) bereikt hebben. Al deze leden ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor een lunch en 9-holes wedstrijd. Dit programma zal omstreeks 12.00 uur starten voorafgaand aan de Stink en Drink wedstrijd.

Stink & Drink
Deze ‘gouwe ouwe’ mag niet ontbreken. Om zoveel mogelijk leden de kans te geven deel te nemen is dit evenement in het lustrumjaar uitsluitend voor leden. De terrassen worden zodanig ingericht dat de 1,5 meter afstand met gemak kan worden gehandhaafd.
Na de wedstrijd over 14 holes – in flights van 8 personen – wordt er niet gedoucht (what’s new?). Ook de vrijdag sluiten we weer af met een 4treffelijke BBQ, die samen met het ondersteunende 4tee-entertainment tot in de kleine uurtjes kan duren …
Er is ruimte voor 250 leden.

Zaterdag 3 juli
Alibaba-toernooi
Alibaba is een 4tee-evenement waarbij ongeveer 40 onverwachte (golf)hindernissen moeten worden overwonnen. Door, op, in en naast de baan worden deelnemers verrast met uitdagende, verbluffende en geestige hindernissen die om creatieve oplossingen vragen. Het evenement start en eindigt op Broekpolder, maar of het daarbij blijft, is nog maar de vraag …
Er wordt gespeeld in flights van 8 personen. Wanneer u de Alibaba-obstakels een voor een heeft verslagen, wacht u een warm onthaal in ons eigen rovershol met toepasselijke dranken, spijzen en een spetterend roversfeest.
Er is ruimte voor ongeveer 300 leden.

Zondag 4 juli
Golfing Diner
In navolging van het succes van afgelopen jaren mag dit evenement niet ontbreken.
Tijdens het rondje door de baan wordt in luxueuze tenten op verschillende plaatsen in de baan gedineerd met – tot slot – een grand dessert in het clubhuis, inclusief passend entertainment.
Er wordt gespeeld in flights van 6 personen.
Er is ruimte voor 186 leden + het Luco-team.

Top 40 nummers
Tijdens de golfweek zal continu onze 4tee-DJ de borrel, het diner en de after-party ondersteunen. U kunt bij hem uw favoriete muzieknummer(s) kenbaar maken. Deze komen op een gemeenschappelijk Broekpolder TOP 40 lijst en worden tijdens de lustrumweek gedraaid.

40 meter putt
De lustrumcommissie is erg in haar nopjes met het groot aantal leden dat van tijd tot tijd een 40 meter putt waagt. Wilt u in aanmerking komen voor prijzen, is het wel noodzakelijk dat u de volledige putt op video/film vastlegt.
NB: 40 meter putts die onderdeel zijn van een Lustrumtoernooi, maken geen deel uit van deze 4tee-40-meter-competitie.

Feestavond
Reserveer hoe dan ook alvast 9 oktober in uw agenda voor het daverende slotfeest van het 8e lustrumjaar in de geschiedenis van Golfclub Broekpolder. Uitgebreide informatie volgt na de zomer.

Voor nu: 4tee-groeten van
Angèle, Els, Ron, Raymond, Marijn en Rob

*De golfweek gaat door mits de coronamaatregelen dit toestaan en shotguns mogelijk zijn.